Bumper reparatie

Service en kunde op hoog niveau! Schade rijden is altijd vervelend. Schades zoals bumperschade zijn een van de meeste voorkomende schades die wij voorbij zien komen.Wij hebben de ervaring en kunde om uw bumper weer als nieuw te maken. Tegenwoordig zijn vrijwel alle bumpers van kunststof gemaakt. Deze bumpers scheuren en raken bekrast. Waar een beschadigde bumper 5 jaar geleden als verloren beschouwd werd, kunnen wij nu in veel gevallen de bumper wel repareren. In ons bedrijf worden schades aan auto's gerepareerd. Dat is onze kernactiviteit. Maar om u optimaal van dienst te zijn doen wij meer. Wij nemen het ververkeringswerk volledig uit handen, als u auto wordt gerepareerd staat er vervangende auto of elektrische fiets voor u klaar. Geen vervangend vervoer nodig? Dan kunt u ook gebruik maken van onze haal en breng service.

Spotrepair

Spotrepair is een vrij nieuwe techniek in autoschade herstel. Hierbij wordt alleen de schade zelf aangepakt en niet het gehele paneel. Wat moet u zich hierbij voorstellen? Stel uw bumper is alleen aan de linkerzijde beschadigd, dan hoeven wij niet meer de gehele bumper opnieuw te spuiten maar alleen de linkerzijde. De kleur van de auto wordt nauwkeurig gemeten zodat u geen kleurverschil zult zien. Hierdoor wordt er minder lak verbruikt wat beter is voor het mileu. Ook scheelt dit aanzienlijk in de kosten van het herstel. Deze methode is zeer efficiĆ«nt voor het herstellen van lakschade.

Zo doen we dat bij Van Veen Autoschade.

Meet nice people by accident

 

Zie ook:

Stappenplan Autoschade    Bumper repareren

direct-contact

ASN Autoschade Van Veen Leiden
Kenauweg 2
2331 BB - Leiden
vanveenleiden@asnmail.nl

Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.30 
Zaterdag: 08.30-12.30

telefoon

schadeformulier

mail route facebook form

* De button 'schade melden' staat 24 uur per dag tot u beschikking. Na ontvangst nemen we contact op.

Kom gerust langs

De beste manier is langs rijden op onze locatie in Leiden tijdens openingstijden.

Telefonisch

U kunt ons ook bellen tijdens onze openingstijden voor het melden van een schade.

Altijd welkom

ASN Autoschade Van Veen Leiden is aangesloten bij de ASN Groep. Autoschade Service Nederland, is een toonaangevende schadeherstelorganisatie en een gewaardeerde partner voor particulieren, verzekeraars en lease-maatschappijen.

De koffie staat klaar!

Exclusief voor Volkswagen

Interview met Edwin Evers

Busje ASN Autoschade Van Veen Leiden duikt op in Syrie. Hans wordt gebeld door Edwin Evers van radio 538

Autoschade112.nl

banner autoschade112